lordigla Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 To mój pierwszy tutaj, więc proszę o oceny sprawiedliwe no i oczywiście jak najwięcej rad ;] Tygrys Revella w 1/72, załoga z CMK, a reszta towarzystwa z tracicznego zestawu italerii sdkfz250 Zdjęc więcej nie mam bo zgrywam z laptopa ;] Taka jakaś makietka początek 1943, ofensywa gdzieś na Charków. Drugie zdjęcia strasznie niewyraźne no ale nie można miec wszystkiego ;D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0fe22b219c5503f1.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3d7f1ef98ab2d08d.html PS. Jakby ktoś doradził jak tutaj dodawac zdjecia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 fajna diorama, a zdjęcia trzeba dać na np. fotosika, klikasz "pobierz pozostałe kody", kopiujesz kod zdjęcia 500px i wklejasz w poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Fotosik to najgorsza z możliwych opcji. Photobucket albo imageshack są o wiele lepsze. Co do dioramki to jak na pierwszy to w miarę ok. Rada jest taka - olej dioramy na razie i skup się na pojazdach. Droga i to dookoła wygląda jak ścieżka w ogródku w otoczeniu kory, którą się pod iglaki sypie. Na razie z tego co widziałem to najlepszy Twój model. Trójka jest zła, a amerykańskie fatalne (przy okazji - z tego co wiem to Priest jest w 1/76, a Sherman w 1/72 - czyli różne skale na jednej podstawce - nie bardzo tak). Gap się w warsztaty i staraj kopiować to co robią inni. Jak lepisz w 1/72 to poszukaj warsztaów takich modelarzy jak mnowogro, temir2, R_Mazzi, TankRed i ucz się od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Mało na Twoim zdjęciu widać Lepsze fotki proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi