mydlo Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Witam! Wkońcu zamieszczam obiecywaną galerię Model jak zwykle ma kilka niedoróbek, wprawne oko na pewno je dostrzeże, ogólnie praca przyjemna. Przerabiałem winglety, ponieważ revellowskie niczym nie przypominały oryginalnych. Wielki minus tego modelu to brak przeźroczysztch kalek na okienka oto link do warsztatu bijcie, byle nie za mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesChi Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Model ładny, fajnie się prezentuje, dla mnie bomba. Oglądając galerie nabrała mnie ochota na tego "żelka" chyba sobie go sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 No pięknie Model się prezentuje świetnie , a fotki jak profesjonalne :P Gondole z silnikami się są ciut podniesione do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 22 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2010 Gondole z silnikami się są ciut podniesione do góry? niestety tak i strasznie mnie to irytuje. Jak zaobserwowałem na zdjęciach oryginału, to oś przeprowadzona przez kadłub faktycznie nie jest równoległa do osi silnika (domyślam się że z powodu pochylenia kadłuba do przodu). Producent jednak troche przesadził, nie mogłem wyeliminować tego błędu bo wszystko okazało się dopiero gdy model stanął na własnych kołach...czyli zdecydowanie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 22 Stycznia 2010 Share Napisano 22 Stycznia 2010 Wielka, uskrzydlona reklama żelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seito Napisano 23 Stycznia 2010 Share Napisano 23 Stycznia 2010 Suuuper! Bardzo mi się podoba! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 Na tym zdjęciu: wydaje mi się, że okna kokpitu są jakby krzywe - przechylają się na prawą stronę (lewą w kierunku patrzenia). Czy to tylko takie moje złudzenie (lub efekt fotografii)? Poza tym jest naprawdę świetny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 29 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2010 wydaje mi się, że okna kokpitu są jakby krzywe - przechylają się na prawą stronę (lewą w kierunku patrzenia). Czy to tylko takie moje złudzenie (lub efekt fotografii)? to jedna z niedoróbek, o któryej wspomniałem na samym początku. Jak jest opisne w warsztacie, nakładanie kalek rozpocząłem od boczynych okienek, w celu otrzymania jakiegoś punktu odniesienia dla reszty. Coś mnie podkusiło i nakleiłem też okna kokpitu. Kiedy model stanął na nogach okazało się że jest krzywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi