slawek632 Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Zrobilo mi sie cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 Ale piekny model . Bardzo mi sie podoba , zwłaszcza ze kiedyś zrobiłem podobny. Może go wystawić i koledzy by je oba porównywali . Co ty na to ?. Osobiście to Twój jest ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Stycznia 2007 Share Napisano 7 Stycznia 2007 model, który cieszy oko moje gratulacje faktura odlewu fabryczna czy Twojej własnej roboty? Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 7 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2007 dzieki za pozytywne opinie ARTUR nie pytaj tylko podawaj swje cudenko do porownania i bez skromnosci faktura odlewu to niestety nie moja zasluga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Niestety na teraz nie znalazłem ładniajszych fotek M-3 . Dałem więc takie słabe foto z mojego projektu Afryki. Mówiłem ze Twój jest ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Pozostałe modele też Twoje? Bo M3 można oceniać że hoho.... Co do modelu sławka- pikny i tyle pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Zrobilo mi sie cos takiego - jest piekny Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Bardzo przyjemny "skrzat" . Po prostu podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 8 Stycznia 2007 Share Napisano 8 Stycznia 2007 Fajny i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2007 za wszystkie pozytywy duze dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2007 Artur czekam na dalsze fotki narazie zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 Postaram się niedługo pokazać. A co myślicie( co myślisz slawek632 bo to w końcu Twój temat) o tym (moim) kolorze Afrika Korps. Dodam że jest to Paktra 8020 na to plakatówka a ślady pyłu Afrykańskiego to maseczka do ciała dla pań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 mysle ze osiagneles fajny efekt tylko plis o wiecfej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 12 Stycznia 2007 Share Napisano 12 Stycznia 2007 Sławku postaram sie ale to nie łatwe dla mnie zrobić nowe foty .Dlatego bazuję na starych .Postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 oki rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi