SOPOL73 Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Kalki na sido ,malowany srebrną i stalową z MM akryl. Zestaw super sam się skleja. Efekt nie do końca mnie cieszy bo to malowanie pędzlem, widziałem wykonany ten sam model przez RAV na forum modelarstwo z pasją przebija mojego na wylot.Na aero kiedyś się skuszę ale trzeba przeczekać kryzys.!!! Oceńcie czy jest poprawny czekam na uwagi! To ten zestaw ,,,,[/img] Wielka szkoda że nie miałem jeszcze aerografu bo widać technikę pędzla.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOPOL73 Posted February 8, 2010 Author Share Posted February 8, 2010 FOTKI DZIAŁAJĄ Wstawiam nowe poprawione fotki: Wielka szkoda że nie miałem jeszcze aerografu bo widać technikę pędzla.! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Metalizer kładziony pędzlem rzeczywiście daje o sobie znać. Ładnie położone kalki nieco neutralizują ten efekt, ale niestety jest to widoczne. komory podwozia i wewnętrzna strona osłon powinny być pozostawione w naturalnej barwie metalu. Pozdrawiam Kornik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts