SOPOL73 Napisano 27 Stycznia 2010 Share Napisano 27 Stycznia 2010 Kalki na sido ,malowany srebrną i stalową z MM akryl. Zestaw super sam się skleja. Efekt nie do końca mnie cieszy bo to malowanie pędzlem, widziałem wykonany ten sam model przez RAV na forum modelarstwo z pasją przebija mojego na wylot.Na aero kiedyś się skuszę ale trzeba przeczekać kryzys.!!! Oceńcie czy jest poprawny czekam na uwagi! To ten zestaw ,,,,[/img] Wielka szkoda że nie miałem jeszcze aerografu bo widać technikę pędzla.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOPOL73 Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 FOTKI DZIAŁAJĄ Wstawiam nowe poprawione fotki: Wielka szkoda że nie miałem jeszcze aerografu bo widać technikę pędzla.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Metalizer kładziony pędzlem rzeczywiście daje o sobie znać. Ładnie położone kalki nieco neutralizują ten efekt, ale niestety jest to widoczne. komory podwozia i wewnętrzna strona osłon powinny być pozostawione w naturalnej barwie metalu. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi