Pi0tReK Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Witam postanowiłem wreszcie skleić "strażaka" myśle żeby dodać do niego ledy 3mm kilka podobnych egzemplarzy znalazłem na niemieckich stronach .. a oto kilka fotek z tego co zrobiłem już http://img692.imageshack.us/i/zdjcia0023.jpg/ http://img713.imageshack.us/i/zdjcia0035.jpg/ http://img683.imageshack.us/i/zdjcia0037r.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 Od razu kieruje do Ciebie prośbę ,abyś wklejał miniaturki lub po prostu zdjęcia, a nie linki Powodzenia i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 myśle żeby dodać do niego ledy 3mm Beda diody? A sygnal tez bedzie? Ekstra zabawka, nic tylko pobawic sie na dywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 30 Stycznia 2010 Share Napisano 30 Stycznia 2010 "elpidżi zatankowali, neon niebieski się pali" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Będę śledził postęp prac---- sam mam ochotę na tego strażaka Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 31 Stycznia 2010 Share Napisano 31 Stycznia 2010 Ciekawy model się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 (edytowane) oto nowe zdjęcia :P za elektronike biore się w tym tygodniu :P created by picasa2html.com Edytowane 8 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Gratuluje rewelacyjnych zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Kolego zdjęciami nie powalasz, a i model nie do końca wydaję się okej... Popraw zdjęcia. Voseba czy aby nie przeginasz z tymi diodami hmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Voseba czy aby nie przeginasz z tymi diodami hmm...? hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 No ładny strażak Czekam z niecierpliwością na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 created by picasa2html.com created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 (edytowane) mała przymiarka Edytowane 9 Lutego 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 No i jak dla mnie to wszystko prezentuje się spoko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 ten agregacik nie wyszedł za pięknie dlatego już jest zdemontowany i zostanie pomalowany jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Na jaki kolor zamierzasz go pomalować ?Znalazłem fotkę tego samochodu ale innej strony i agregatu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 tzn że jest inne wyposażenie samochodu, możliwe że znajduje się po drugiej stronie aczkolwiek nie wiem. A kolorek pomarańczowy z dodatkami innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 tzn że jest inne wyposażenie samochodu, możliwe że znajduje się po drugiej stronie aczkolwiek nie wiem. A kolorek pomarańczowy z dodatkami innych Tak zauważyłem,możliwe że agregat to (zaznaczone na czerwono lub zielono). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 to na czerwono to holmatro czyli nożyce do przecinania blachy, a na zielono .. możliwe może tam takie mają na wyposażeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Nie zauważyłem nożyc leża na tym kompresorze. Kolor będzie jak najbardziej odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 bardzo ładnie sie to prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi0tReK Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi