crustian Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1oor Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Mam to. Z wypukłymi liniami podziałowymi. Zacząłem robić. Straszna porażka ten zestaw. Szczególnie podział kadłub, wklejane skrzydła. Zbiorniki konforemne pasują tak sobie... Mam też F-15C Academy i tamto rozwiązanie wydaje mi się dużo lepsze (zresztą Revell w 1/48 ma podobne więc chyba musi być coś na rzeczy)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Mam ten modelik, sklejałem go 2 razy. Dość dobrze się skleja, jedynie zbiorniki konforemne słabo spasowane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
k1oor Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 No może mam zbyt wysokie wymagania. I generalnie nie podobało mi się wykonanie linii wypukłych. Bo mam wersję C i ta jakimś cudem ma wgłebne linie, tak jak model Academy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts