Pafica Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Cena mnie skusiła-15 złotych. Niedużo, a model wart większej sumy. Wykonany bardzo dobrze, razi jedynie kilka detali i jamy skurczowe, tudzież dziwne "zwichrowania" powierzchni. Dzięki oddzielnym drążkom skrętnym mamy możliwość zrobienia "ruchomego" zawiasu. Tak też uczyniłem. Mmmmm... jakie apetyczne detale... Malowanie układu jezdnego maksymalnie olałem, w planach błotko :] Na jaki kolor pomalować naboje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaczor82 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pomniejsz fotki bo niemal widać cząsteczki polistyrenu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnowogro Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Fotek nie pomniejszaj ale a to ten kadłub możesz wykadrować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 łuska mosiężna, ostrze czarne ale sprawdź na russian battlefield - fajna stronka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts