Pafica Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Cena mnie skusiła-15 złotych. Niedużo, a model wart większej sumy. Wykonany bardzo dobrze, razi jedynie kilka detali i jamy skurczowe, tudzież dziwne "zwichrowania" powierzchni. Dzięki oddzielnym drążkom skrętnym mamy możliwość zrobienia "ruchomego" zawiasu. Tak też uczyniłem. Mmmmm... jakie apetyczne detale... Malowanie układu jezdnego maksymalnie olałem, w planach błotko :] Na jaki kolor pomalować naboje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor82 Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Pomniejsz fotki bo niemal widać cząsteczki polistyrenu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 2 Lutego 2010 Share Napisano 2 Lutego 2010 Fotek nie pomniejszaj ale a to ten kadłub możesz wykadrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 łuska mosiężna, ostrze czarne ale sprawdź na russian battlefield - fajna stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi