Marti_nez Napisano 5 Lutego 2010 Share Napisano 5 Lutego 2010 Skończyłem jakiś czas temu figurkę MModelu, moją pierwszą żywiczną. Pracowało się naprawdę fajnie, trzeba trochę poszpachlować na łączeniach rąk i nóg z korpusem, ale to nie takie straszne. Poza tym odlewy są całkiem dobre, zresztą TU jest in-box. Z efektu końcowego jestem zadowolony, trochę nie podoba mi się twarz, poza tym muszę dokupić mniejsze pędzelki . Miłego oglądania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Ministerstwo Głupich Kroków? Co on robiący jest? Ciemne zdjęcia i ciężko oglądać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Ministerstwo Głupich Kroków? Co on robiący jest?Ciemne zdjęcia i ciężko oglądać.. Przełazi przez jakieś pseudo-umocnienia polowe. Zdjęcia może kiedyś poprawię... ale nie obiecuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiesław Średnicki Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Tego typu umocnienia polowe zostały teraz wyparte przez elektryczne pastuchy, aby krowy u sąsiada w zbożu nie buszowały . Figurka jest wzorowana fragmencie obrazu W.Kossaka przedstawiającym bitwę pod Lidzbarkiem Warmińskim(Heilsbergiem), rozegranej w początku czerwca 1807r. Niepotrzebnie wiec wypatruje odlotu bocianów bo za wcześnie, lepiej lepiej piechura pochylić do przodu niech szuka przeciwnika, lecz nie w trawie. Ale jak na pierwszą figurkę nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Dzięki . Zrobiłem jeszcze pare zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 7 Lutego 2010 Share Napisano 7 Lutego 2010 Figurka fajna. Kwestia oświetlenia sprawia pewnie wrażenie żółtości ciała. Jedyne czego się można czepić to... odwrotnie przyklejona rękojeść szabli. Krzywizna powinna iść w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 7 Lutego 2010 Autor Share Napisano 7 Lutego 2010 Ajj, rzeczywiście schrzaniłem szablę. Ale rękojesć jest tak krucha, że nie będę już poprawiał. Cienki jestem jeszcze z figurek, następnym razem spojrzę w google, anie będę przyklejał na oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro64 Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 Figurka całkiem fajna ale musisz popracować nad oczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 W ogóle to fajnie ale wyraz twarzy mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 11 Lutego 2010 Autor Share Napisano 11 Lutego 2010 Figurka całkiem fajna ale musisz popracować nad oczami. Tu rzeczyiście było ciężko, ale od czegoś trzeba zacząć W ogóle to fajnie ale wyraz twarzy mi się nie podoba. Cieniowanie robiłem olejami, ale cosik nie chciały mi się trzymać podkładu, więc wyszło jak wyszło . Dzięki za komentarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi