chazek Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Mam pytanie do kolegów modelarzy czy ktoś posiada aktualny schemat rozkładu plam na Mig-u 29 n/b 56 z góry Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Tylko nie wiem czy jest on aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Ten schemat nie jest juz aktualny, 56 ma nowy, dużo jest już jej fotek po remoncie w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 6 Lutego 2010 Autor Share Napisano 6 Lutego 2010 Jak na złość nie ma widoku malowania góry hahaha poczekamy może ktoś sfoci kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Też są tylko nie pamiętam gdzie, szukajcie a znajdziecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 6 Lutego 2010 Share Napisano 6 Lutego 2010 Poczułem się wywołany do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 8 Lutego 2010 Autor Share Napisano 8 Lutego 2010 Dziękować Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Witam Z tych zdjęć wynika ,że "56" nie ma już Syrenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Poczułem się wywołany do tablicy No patrz no, nawet mój wieżowiec się załapał na zdjęciu ;) Sorki za offtop, ale musiałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Też w jednym z tych 4 mieszkałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Też w jednym z tych 4 mieszkałem ;) Cwaniacy wojskowi postawili na Szubińskiej tylko wojskowe, by cywil w latach PRL-u nie mógł sobie fotografować ;) Dobrze, nie mieszajmy już offtopem Pytanie mam takie, z kiedy pochodzą zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 20 Listopad 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 20 Listopad 2009 No to nowszego malowania na pewno nie ma w tej chwili. A w zeszłym tygodniu wiesz może którego remontowali i oblatywali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 4123 Szparka z Malborka. 14.05 ma być wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halsey Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Dzięki, bo nie jestem na bieżąco. Swoją drogą masz może więcej zdjęć MiGów i Su z WZLów i oblotów? Szukam na malowania ciekawych obecnych stanów tych maszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Jedynie obloty. A i zapewne Suczka niebawem polata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi