ksiadzt Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 Jak będzie pod maską to sam jeszcze nie wiem:( To ma byc replika a nie wiem jak będzie z kasą na mody 1;1 :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 10 Lutego 2010 Autor Share Napisano 10 Lutego 2010 Może ten ten będzie dobry:http://www.allegro.pl/item907229275_aerograf_tg138_0_8mm_z_regulacja_cisnienia_fv.html Maluje takim i maluje całkiem ładnie. No może sie skuszę koleś nie daleko mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Grill zdeczko poprawiony:) lepiej wygląda z prześwitem między żeberkami jeszcze będzie mała poprawka przed malowaniem ale jest chyba lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCIONd Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 Ten pomarańczowy nie za ciemny, patrzac na zdjęcia golfa, na którym, będziesz się wzorował to zdecydowanie za ciemnie. Powodzenia przy dalszym sklejaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 Sorrki kolego ale jaki pomarańczowy ? nic na pomarańczowo jeszcze nie malowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 13 Lutego 2010 Share Napisano 13 Lutego 2010 to tylko tak wyglada jak pomalowane na tle monitora ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 13 Lutego 2010 Autor Share Napisano 13 Lutego 2010 sie domyśliłem właśnie że o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 No i powstało zawieszenie:)jak dopieszczę przód to następne chyba będą drzwi kierowcy ogólnie to komora została złączona z resztą podłogi uznałem że będzie sie lepiej składac (ale myliłem sie ) [ Dodano: Czw 18 Lut, 2010 ] niema może ktoś odsprzedac jakiegoś silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 19 Lutego 2010 Autor Share Napisano 19 Lutego 2010 a zapomniał bym na fotkach nie ma gleby ale już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 no i dziś dla odmiany od szpachlowania otwarłem drzwi oczywiscie nie obędzie sie bez poprawek po fabryce ale dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 oo postepy widac coraz lepiej sie zapowiada ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Bardzo fajnie Ci idzie budowa tego Golfa Tylko jakbyś porobił fotki na miałym tle to byłoby miło Pozdro i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Bardzo ładnie ci to idzie i mam takie pytanko czym wyciąłeś tak ładnie te drzwi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 mam taki zestaw końcówek do dremla zakupiony w markecie jest tam taka jedna specyficzna bardzo ostra końcówka pare razy ręką przejadę ta końcówką zaś żyletka i lala zacząłem kłasc szpachel i chyba będzie całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 ale z tym ze drzwi zrobisz otwierane czeka cie wiele przerobek wnetrza bedizesz musial je zrobic na jeszcze bardziej realistyczne ;) i zrobic cos zeby nie bylo widac tej komory silnika i takie tam ale tego chyba ci nie musze mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 no nie musisz własnie sie tym zajmuję zacząłem od boczków i foteli tylnych a komory nie bedzie widac bo sprawdziłem wszystko i będzie lala jeżeli uporam sie z tymi zawiasami ale to zaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 jesteś o tyle w dobrej sytuacji ze robiąc replikę masz auto na podwórku a nie musisz czerpać zdjęć z internetu hehe tez mam golfa II w garażu może kiedyś tez się pokuszę na zrobienie repliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 Komora silnia zrobiła na mnie wrażenie za dotychczasowe postępy Tylko czekać na kolejne aktuale Kolejny maniak VW Tak na marginesie... Bryczka miodzio Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 dzięki są kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 27 Lutego 2010 Share Napisano 27 Lutego 2010 o cholerka tego się nie spodziewałem ze aż tak ładnie ci to wyjdzie Mistrzowska robota kolego Pozdrawiam i tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 27 Lutego 2010 Autor Share Napisano 27 Lutego 2010 no czekaj końca dziś zamówiłem aerograf chyba będzie dobry http://allegro.pl/item933427602.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 czekam czekam a mozesz pokazac pare fotek wnetrza twojego 1:1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Modelik zapowoada się całkiem fajnie Co do aero mam identyczny i jest całkiem ok Powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Bardzo ciekawy model, nie mogę się doczekać efektu końcowego Powodzonka w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 no dzięki bardzo cieszę sie że sie podoba co do wnętrza może jutro coś wrzucę ale niema nic nadzwyczajnego model powstaje tak że ma byc repliką a nie które rzeczy wymagają większego wkładu pieniędzy w 1;1 tak że dopiero będą robione wnętrze będzie chyba na koncu czyli recaro obszyte czarną skórą i chyba alkantarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi