Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak będzie pod maską to sam jeszcze nie wiem:( To ma byc replika a nie wiem jak będzie z kasą na mody 1;1 :(

• Odpowiedzi 89
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Grill zdeczko poprawiony:) lepiej wygląda z prześwitem między żeberkami

p10005046649105.jpg

p10005056662738.jpg

jeszcze będzie mała poprawka przed malowaniem ale jest chyba lepiej

Napisano

Ten pomarańczowy nie za ciemny, patrzac na zdjęcia golfa, na którym, będziesz się wzorował to zdecydowanie za ciemnie.

Powodzenia przy dalszym sklejaniu .

Napisano

No i powstało zawieszenie:)jak dopieszczę przód to następne chyba będą drzwi kierowcy

p10005292180284.jpg

p10005282145143.jpg

p10005272104455.th.jpg

p10005232070197.th.jpg

p10005222031910.th.jpg

p10005211991346.th.jpg

ogólnie to komora została złączona z resztą podłogi uznałem że będzie sie lepiej składac (ale myliłem sie )

[ Dodano: Czw 18 Lut, 2010 ]

p10005332877476.jpg

niema może ktoś odsprzedac jakiegoś silnika

Napisano

no i dziś dla odmiany od szpachlowania otwarłem drzwi oczywiscie nie obędzie sie bez poprawek po fabryce ale dam rade

p10005459008259.jpg p10005448969380.jpg p10005428923204.jpg p10005388818557.jpg p10005378784136.jpg

Napisano

Bardzo ładnie ci to idzie i mam takie pytanko czym wyciąłeś tak ładnie te drzwi??

Napisano

mam taki zestaw końcówek do dremla zakupiony w markecie jest tam taka jedna specyficzna bardzo ostra końcówka pare razy ręką przejadę ta końcówką zaś żyletka i lala

zacząłem kłasc szpachel i chyba będzie całkiem całkiem

Napisano

ale z tym ze drzwi zrobisz otwierane czeka cie wiele przerobek wnetrza bedizesz musial je zrobic na jeszcze bardziej realistyczne ;) i zrobic cos zeby nie bylo widac tej komory silnika i takie tam ale tego chyba ci nie musze mowic

Napisano

no nie musisz własnie sie tym zajmuję zacząłem od boczków i foteli tylnych a komory nie bedzie widac bo sprawdziłem wszystko i będzie lala jeżeli uporam sie z tymi zawiasami ale to zaś

Napisano

jesteś o tyle w dobrej sytuacji ze robiąc replikę masz auto na podwórku a nie musisz czerpać zdjęć z internetu hehe tez mam golfa II w garażu może kiedyś tez się pokuszę na zrobienie repliki

Napisano

Komora silnia zrobiła na mnie wrażenie

za dotychczasowe postępy

Tylko czekać na kolejne aktuale

Kolejny maniak VW Tak na marginesie... Bryczka miodzio

Pozdrawiam

Napisano

o cholerka tego się nie spodziewałem ze aż tak ładnie ci to wyjdzie :o Mistrzowska robota kolego Pozdrawiam i tak trzymaj!

Napisano

no dzięki bardzo cieszę sie że sie podoba co do wnętrza może jutro coś wrzucę ale niema nic nadzwyczajnego model powstaje tak że ma byc repliką a nie które rzeczy wymagają większego wkładu pieniędzy w 1;1 tak że dopiero będą robione wnętrze będzie chyba na koncu czyli recaro obszyte czarną skórą i chyba alkantarą