ksiadzt Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 no i jest narzędzie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 15 Maja 2010 Autor Share Napisano 15 Maja 2010 Jako żeby nie było że nic sie nie dzieje zaległe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 No na reszcie wróciłeś z projektem już się balem ze nie skończysz bo zapowiadało sie bardzo fajnie! Pozdro i czekam na aktualke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 15 Maja 2010 Share Napisano 15 Maja 2010 Ładnie wykonane obręcze, rozumiem że to odlewy. Czekam niecierpliwie na przymiarkę! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 9 Lipca 2010 Autor Share Napisano 9 Lipca 2010 Fajnie że sie podoba Nie martwcie sie projekt będzie skonczony:) Aktualnie zajmuje się 1/1:)Był swap silnika i zamiast 1,6 jest 1.9td troszkę podkręcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 No już na VWzone pisałem co sadze o modelu kawał dobrej roboty i pozdrawiam VW maniaka:D czekamy na aktualizacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Już się bałem że nie skończysz, myślę że będzie to fajowy model. A może wystartujesz w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Już się bałem że nie skończysz, myślę że będzie to fajowy model. A może wystartujesz w projekcie? A co masz na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 A co masz na myśli Chyba to żebyś zrobił jakiś model w odbywającym się właśnie projekcie grupowym TUNING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrael Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 masz może twojego 1/1 na PJ? (polska jazda) a co do projektu balem się ze już nie skończysz go fajnie ze wróciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 10 Lipca 2010 Autor Share Napisano 10 Lipca 2010 Aktualnie mało czasu na robienie modelu :( na pj nie mam ale jest na http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=188160 http://vwlkp.pl/viewtopic.php?t=80 http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=98&t=33875 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Nie każdy będzie się rejestrował na stronach które podałeś. Wstaw normalne linki do zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadzt Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Zdjęcia są w tym temacie. A jeśli chodzi o coś dokładniejszego na temat auta ,no to trudno trzeba sie zarejestrowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 (edytowane) Albo wstawisz normalne zdjęcia, albo Twój temat wyląduje w koszu !!! Nikt nie będzie się specjalnie rejestrował na jakiś stronach, tylko po to, żeby coś obejrzeć !!! Tak więc - albo poprawiasz albo kosz!!! Mod. Edytowane 11 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajdak83 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Albo wstawisz normalne zdjęcia, albo Twój temat wyląduje w koszu !!! Nikt nie będzie się specjalnie rejestrował na jakiś stronach, tylko po to, żeby obejrzeć Twój model!!! Tak więc - albo poprawiasz albo kosz!!! Mod. On tam chyba niema swojego modelu tylko furkę 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 To może dla rozładowania napięcia ja pokaże zdjęcie ciężarówki mojego ojca i swojego roweru UWAGA! nie trzeba się rejestrować Ps: topic raczej nie w tematyce forum ;>[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek j Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Nie wspomniałeś o plecaku ;-) Przepraszam za off topic . pozdrawiam JJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 To może dla rozładowania napięcia ja pokaże zdjęcie ciężarówki mojego ojca i swojego roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Nie wspomniałeś o plecaku ;-) Przepraszam za off topic . pozdrawiam JJ Też jestem jacek plecak to coś w stylu "gdzie jest wally" Tak na poważnie to nie róbmy już śmietnika koledze w temacie;P jego model mi się podoba, i też czekam na postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 On tam chyba niema swojego modelu tylko furkę 1:1. Oj chyba musisz zacząć dokładniej czytać tematy koksik Dzacek1841Spoko rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 To jest jakis zart! Niewiem czy ty chcesz zeby sie ludzie rejestrowali na tych stronach i komentowali twoj temat czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 To jest jakis zart! Niewiem czy ty chcesz zeby sie ludzie rejestrowali na tych stronach i komentowali twoj temat czy co?? Tu chodzi o jego prawdziwy samochód, a nie o model, czytajcie dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Wiem o co chodzi! I to tez mialem na mysli zeby wszyscy z forum wchodzili i nabijali mu posty na innych forach typu'' zaj....sty golf '' itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 A czy naprawdę tak trudno jest się zarejestrować ? Kto chce sobie zobaczyć to sobie zobaczy, kto będzie chciał sobie skomentować jego auto, to sobie skomentuje. Jakoś nie widać by ksiadzt nawoływał " Ej ! Skomentujcie moją furke, oceniajcie" tylko po prostu dał linki gdzie można oblukać auto- dla zainteresowanych. Nie wiem po co to halo... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Poza tym wcześniej pokazywał już zdjęcia swojego auta, tylko że były jako miniaturki i nie wszystkim się to podobał, więc jeśli naprawdę chcą sobie popatrzeć to się zalogują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi