Peter 1410 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Witam Mój humvee numer trzy został ukończony.W modelu zmieniłem wycieraczki,dorobiłem odbijaki,z karty telefonicznej zrobiłem półkę na radiostację,dodałem koguta.Pierwszy raz spróbowałem pocieniować model (w następnych modelach spróbuję zastosować suchy pędzel) Bardzo jestem zadowolony z tego humvee Dodam jeszcze kalki na przód (zniszczyłem jedną) Tylna szyba w plandece została wymieniona (tą z zestawu zapaćkałem klejem) I mój skromy dorobek Dziękuje wszystkim za cenne wskazówki Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Jak już wspomniałem - widać postępy Suchy pędzel zdecydowanie ożywi modele. Zdjęcie grupowe możesz wrzucić do tematu "Nasze kolekcje", fajnie że się Humvee rozmnażają. Trzymaj tendencje wzrostową w ilości i jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Czyli tak jak pisałem już Ci w warsztacie Teraz pora na coś nowego, a mianowicie może nie wash, ale zacznij od suchego pędzla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Dzięki Panowie za wszystkie komentarze Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi