skala72 Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 O ostatnim modelu czołgu z firmy M-Model pisałem w tym poświęconym Renault FT 1917 wątku. Dzisiaj o nowościach M-Model. W tym roku ukażą się trzy pancerne nowości, a mianowicie dwie dioramy i jedna figurka w skali 1/35 wykonane z żywicy. 1. Francuscy czołgiści z modelem FT 1917 2. Niemiecki czołgista (strzelec pokładowy niemieckiego czołgu A7V) Mogę śmiało powiedzieć, że modele i figurki biją na głowę innych producentów figurek i modeli pojazdów z żywicy. Jest to czysta przyjemność. Wkrótce zaprezentuję własny in-box FT 1917 i niemieckiego grenadiera z I W.Ś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Mogę śmiało powiedzieć, że modele i figurki biją na głowę innych producentów figurek i modeli pojazdów z żywicy. Jest to czysta przyjemność.Wkrótce zaprezentuję własny in-box FT 1917 i niemieckiego grenadiera z I W.Ś. Wydaje mi się że mało widziałeś żywicznych zestawów skoro taką opinię prezentujesz, nie wspominając o figurkach. Jeszcze taki jeden mały fakt skoro napisałeś że są to zapowiedzi to na jakiej podstawie stwierdziłeś że te zestawy są takie niedoścignione jakością ? Na podstawie zdjęć tu prezentowanych ? Jeżeli tak to lepiej tego nie komentować, chyba że pozostaje jedno wyjście - pracujesz w tej firmie albo jesteś jej opłacanym propagatorem w co raczej wątpie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Ritter - jak byś czytał uważnie, zauważyłbyś że skala72 odnosi siędo FT-17 i grenadiera z I WŚ i stąd wyciąga daleko idące wnioski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 Ritter - jak byś czytał uważnie, zauważyłbyś że skala72 odnosi siędo FT-17 i grenadiera z I WŚ i stąd wyciąga daleko idące wnioski. Rzeczywiście źle może zrozumiałem. Wydawało mi się że autor odnosi się do zapowiedzi a nie zestawów, które chyba posiada. Warto zwrócić uwagę że Skala pisze w liczbie mnogiej a przecież posiada tylko jeden pojazd i figurkę dlatego odniosłem się do stwierdzenia że pisze na wyrost. Podsumowując jak dla mnie to trochę źle to wszystko sprecyzował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Lutego 2010 Autor Share Napisano 12 Lutego 2010 Ritter, mam model i jedną figurkę, ale oglądałem inne produkty M-Model oraz produkty innych producentów. Figurki(a) oraz FT skleja się i maluje inne trzeba ogradować, piłować itd i nie zawsze będzie wszystko ok. Sam pewnie wiesz jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi