marioba Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Witam Szanownych Forumowiczów! To będzie mój pierwszy warsztat, ale troche nietypowy. Przaca zawodowa przeszkadza mi w lepieniu modeli i cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i dlatego pokażę tylko nad czym pracuję i co lepię. Może wraz z postępem prac dam więcej fotografii.Nie są to wszystkie modeliki rozbabrane przeze mnie .Jest jeszcze kilka na róznych etapach budowy i w zależności od weny, coś przy nich dłubię. Oczywiście wszystko jest 1:35 . Tiger DAK około 25% zrobione Sturmtiger jeszcze troche blaszek, szpachli, skleić to do kupy, złożyć gąsienice i do malowania M-36 toche szpachli i do malowania M4A3 HVSS 105mm szpachla, nitro i malowanie M-7 Kangaroo APC model pomalowany i złoszowany. Czeka na wene, co by mu brudzing zrobić Crusader MkIII zaczęty, ledwo co zlepiony http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=19291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Rozumiem, że Tiger Tamka (plus za DAK). A Sturmi i Crusader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Lutego 2010 Share Napisano 14 Lutego 2010 Rozumiem, że Tiger Tamka Tamiya i tona szpachli ? To Italeri. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Lutego 2010 Autor Share Napisano 14 Lutego 2010 Tiger to Italeri ( 85%) wzbogacony blachami Voyagera dedykowanymi do Tamiya. Wymiary są zasadniczo OK. Za to model ten to merytoryczna klęska. Ale zawziołem się. Kupa szpachli, przeróbki, dodatkowe częci np: światła i granatniki do Tasca, dorabianie śrób, peryskopów itp. Sturmtiger to Italeri z blaszkami Parta i zbieraniną z innych niemieckich sprzętów. Gąsienice do niego mam od AFVClub wersja "late" Crusader to Revell. Jest to przepak Italeri. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=19291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi