Tomek Hejmo Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Miało nie być na forum, ale może kto coś pomoże:wink: Pojazd, z tego co mi wiadomo, nie istniał, znaleziono tylko wieżę. Stąd też pomysł na malowanie - kadłub malowali osobno, wieżę osobno i Schurzen osobno- choć to ostatnie mało prawdopodobne. Zdjęć z budowy nie ma, bo niejeden by na zawał umarł, a ja nie widzę sensu w robieniu relacji z budowy modelu OOB. Kolorowanka oczywiście zmyślona. A teraz czas na 32 zdjęcia Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rollingstones Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Źle rozrobiłeś farby albo za duże ciśnienie - nie możliwe aby ten aerograf tak pylił i dawał taki zaciek. Skłaniam się chyba ku zbyt dużemu ciśnieniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek_gnr Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 no to kamo tak troche pozaciekało miejscami, z tyłu była szpara ale na ostatnich fotach wyglada juz znosnie wiec chyba jest nawet ok, ta łopatka czemu taka ucieta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaDow FoX Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Mogłeś odwrotnie położyć kolory najpierw brązowy, a potem zielony. Spróbuj mniejsze plamy i więcej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Hejmo Posted February 16, 2010 Author Share Posted February 16, 2010 Pierwszy raz malowałem taki kamuflaż, muszę jeszcze poćwiczyć. Ciśnienie było małe, to pewnie przez brak wprawy w ręce. Tylna płyta jest złapana tylko na Patafix, dlatego odstawała. Łopata ucięta przez Dragona, bo tam dochodzą jeszcze Schurzen. Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts