misiolc Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Przedstawiam mój ostatnio sklejony model, jest to Mercedes Actros z Revella: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Witaj! Bardzo czysto i ładnie sklejony model! Robi wrażenie mimo że model prosto z pudła, podoba mi się! PS: Który to twój model? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolc Napisano 17 Lutego 2010 Autor Share Napisano 17 Lutego 2010 Hej Krzychu126. Dzięki za miły komentarz. Jest to mój 11 model, ale drugi tir. Jestem w trakcie sklejania autokaru Neoplan Cityliner, jak skończe, oczywiście zamieszcze fotki w Galerii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Podzielam zdanie Krzycha Czyściutko i bez zastrzeżeń ,tak trzymaj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Szkoda, że nie zlikwidowałeś śladów po wypychaczach, więcej nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Malowałeś ten model, czy w takim kolorze był w pudle? Bo z tego co wiem, Revell zaleca malować go na srebrno, a w pudle jest właśnie w takim kolorku...jeśli jednak malowałeś, to czym? ;) Ogólnie model mi się podoba, tylko lampy przednie coś ciut skrzywione jakby, ale to może złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolc Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Witam. Revell zaleca go malować na srebrno bądż na zielono. Pomalowałem go na zielono aerografem. Ogólnie jestem zadowolony z lakieru, a z tymi lampami to chyba złudzenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witaj. Bardzo ładny " misiaczek" Niecierpliwie czekam na Neoplana , wciąż waham się czy go zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolc Napisano 2 Marca 2010 Autor Share Napisano 2 Marca 2010 Witaj Mark666, z Neoplanem ciągle pracuje, właśnie położyłem złoty kolorek i kończe powoli z lakierem bezbarwnym. Niebawem ukaże się w Galerii. Myśle że warto go kupić. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi