ZIO BY NAITT Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Model prosto z pudełka, malowanie CWL Lyon-Bron. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 A ja myślałem, że Cyclone był najbrzydszym samolotem...a tu proszę - miał kuzyna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Samolocik szkaradny , wykonanie jak zwykle bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Piekno jest wzgledne, ale samolocik z pewnoscia bardzo oryginalny i rzadko spotykany, takze sam ten fakt cieszy oko. Wykonanie schludne, czyste, choc model wyglada na dosc prosty, malowanie tez nie nalezy do wymagajacych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Dziwna sprawa z tym Caudron'em, im dłużej na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba. Napisz, co ma w kabinie, bo w C-714 Heller poszalał i dał, o ile pamiętam aż dwie części. Pozdro Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi