wapel Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Witam kolegów! Otóż mam taki problem - kupiłem sobie podkład revella ( o taki: http://www.hobbysta.pl/podklad-basiccolor-primer-spray-p-14093.html ) szczęśliwy, że go mam postanowiłem go wypróbować od razu na modelu. No i się zaczęło... Chlusnęło go tyle, że pozalewało mi detale (na szczęście była to jedna cześć, ale zegary ) Nie wiem.. może dysza za duża? bo pluło trochę farbą, więc natychmiast przerwałem. I tu moje pytanie - czym mogę usunąć ten podkład? moczyłem 4dni w krecie i nic, terpentyna nic:D Na razie przerzuciłem się na podkład samochodowy i jest elegancko - gładka, cienka warstwa no i zmywa go kret:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chmura Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Nie wiem jak z revellowym, ale podklad GW schodzi dla przykładu przy szorowaniu w spirytusie albo cleanluxie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts