szlachcik1 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Tyle czasu minęło, a ja zapomniałem dać galerii dioramy Wątek warsztatowy tutaj: viewtopic.php?t=15470 Słońce wyszło, więc są i zdjęcia: Quote
Kacperek315 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Bardzo fajnie to wygląda, ciekawa kompozycja. Tramwaj the best. Quote
[EC]Duke Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No no, już w wątku mówiłem, że mi się podoba. Kamienica i bruk wyszły baardzo dobrze, gruz też w miare, choc figurki troche słabiej się prezentują, jednak nie odbiera to przyjemnego odbioru całosci. Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Quote
szlachcik1 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Dzięki, cieszę się że się podoba Duke"]choc figurki troche słabiej się prezentują Wiem figurki to moja najsłabsza strona nie ma co ukrywać ale trening czyni mistrza Duke"]Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny Nie ma sprawy, tylko muszę poczekać na ładną pogodę i słoneczko bo sztuczne oświetlenie jakoś wypłaszcza mi wszystkie detale. Tak jak było w warsztacie z tym gruzem... Przy sztucznym wyglądało słabo, a naturalnie jest o wiele lepiej, sam nie wiem czemu :/ Quote
mac eyka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Quote
szlachcik1 Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Miał być Niemiec ale po kolorze płaszcza wygląda inaczej. Kolor powinien wpadać bardziej w szaro-zielony, jestem tego świadom Quote
Recommended Posts