szlachcik1 Napisano 21 Lutego 2010 Napisano 21 Lutego 2010 Tyle czasu minęło, a ja zapomniałem dać galerii dioramy Wątek warsztatowy tutaj: viewtopic.php?t=15470 Słońce wyszło, więc są i zdjęcia: Cytuj
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo fajnie to wygląda, ciekawa kompozycja. Tramwaj the best. Cytuj
[EC]Duke Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 No no, już w wątku mówiłem, że mi się podoba. Kamienica i bruk wyszły baardzo dobrze, gruz też w miare, choc figurki troche słabiej się prezentują, jednak nie odbiera to przyjemnego odbioru całosci. Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj
szlachcik1 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki, cieszę się że się podoba Duke"]choc figurki troche słabiej się prezentują Wiem figurki to moja najsłabsza strona nie ma co ukrywać ale trening czyni mistrza Duke"]Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny Nie ma sprawy, tylko muszę poczekać na ładną pogodę i słoneczko bo sztuczne oświetlenie jakoś wypłaszcza mi wszystkie detale. Tak jak było w warsztacie z tym gruzem... Przy sztucznym wyglądało słabo, a naturalnie jest o wiele lepiej, sam nie wiem czemu :/ Cytuj
mac eyka Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Cytuj
szlachcik1 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Napisano 23 Lutego 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Miał być Niemiec ale po kolorze płaszcza wygląda inaczej. Kolor powinien wpadać bardziej w szaro-zielony, jestem tego świadom Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi