szlachcik1 Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Tyle czasu minęło, a ja zapomniałem dać galerii dioramy Wątek warsztatowy tutaj: viewtopic.php?t=15470 Słońce wyszło, więc są i zdjęcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperek315 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Bardzo fajnie to wygląda, ciekawa kompozycja. Tramwaj the best. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EC]Duke Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 No no, już w wątku mówiłem, że mi się podoba. Kamienica i bruk wyszły baardzo dobrze, gruz też w miare, choc figurki troche słabiej się prezentują, jednak nie odbiera to przyjemnego odbioru całosci. Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 Dzięki, cieszę się że się podoba Duke"]choc figurki troche słabiej się prezentują Wiem figurki to moja najsłabsza strona nie ma co ukrywać ale trening czyni mistrza Duke"]Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny Nie ma sprawy, tylko muszę poczekać na ładną pogodę i słoneczko bo sztuczne oświetlenie jakoś wypłaszcza mi wszystkie detale. Tak jak było w warsztacie z tym gruzem... Przy sztucznym wyglądało słabo, a naturalnie jest o wiele lepiej, sam nie wiem czemu :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted February 23, 2010 Author Share Posted February 23, 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Miał być Niemiec ale po kolorze płaszcza wygląda inaczej. Kolor powinien wpadać bardziej w szaro-zielony, jestem tego świadom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts