szlachcik1 Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Tyle czasu minęło, a ja zapomniałem dać galerii dioramy Wątek warsztatowy tutaj: viewtopic.php?t=15470 Słońce wyszło, więc są i zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Bardzo fajnie to wygląda, ciekawa kompozycja. Tramwaj the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 No no, już w wątku mówiłem, że mi się podoba. Kamienica i bruk wyszły baardzo dobrze, gruz też w miare, choc figurki troche słabiej się prezentują, jednak nie odbiera to przyjemnego odbioru całosci. Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Dzięki, cieszę się że się podoba Duke"]choc figurki troche słabiej się prezentują Wiem figurki to moja najsłabsza strona nie ma co ukrywać ale trening czyni mistrza Duke"]Mialbym tylko prosbę, jakbyś mógł cyknac zdjęcie centralnie od przodu, tak z lekkiej odleglosci, dla zobrazowania jak się całosc prezentuje, bylbym wdzieczny Nie ma sprawy, tylko muszę poczekać na ładną pogodę i słoneczko bo sztuczne oświetlenie jakoś wypłaszcza mi wszystkie detale. Tak jak było w warsztacie z tym gruzem... Przy sztucznym wyglądało słabo, a naturalnie jest o wiele lepiej, sam nie wiem czemu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Lutego 2010 Autor Share Napisano 23 Lutego 2010 A ten w zielonym, strzelający z tramwaju to nasz czy wróg Miał być Niemiec ale po kolorze płaszcza wygląda inaczej. Kolor powinien wpadać bardziej w szaro-zielony, jestem tego świadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi