GrzechuG Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Jak w tytule. Malowanie 1ELT Mińsk Mazowiecki n/b 56 Wykonanie, no cóż . Kalki się "trochę" świecą. Ale na półce prezentuje się nie najgorzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Focus Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Pięknie poprostu poezja. Popraw tylko te czarne linie na pomarańczowych trapach obsługowych bo model wykonany czysto starannie a ten detal nie pasuje. Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Bardzo dobry, rasowy Fulcrum, ale... trzy pręty przed wiatrochronem do usunięcia, oko termonamierniaka można lekko przydymić, pręt anteny za owiewką powinien być w kolorze aluminium. Mam ten sam zestaw do zrobienia, również z Partem + dysze Aires. Myślałeś o lekkiej mgiełce matem z aero? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flanker27 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Model bardzo elegancki, troche się świeci ale to chyba jeden mały minus (sam też go popełniam). Jak dla mnie klasa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrzechuG Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 pręt anteny za owiewką powinien być w kolorze aluminium. Wiem tylko przeoczyłem . troche się świeci ale to chyba jeden mały minus Jest potraktowany półmatem tylko lampa wyostrzyła troszeczkę. A poza tym nasze Fulcrum-y nie są matowe. trzy pręty przed wiatrochronem do usunięcia To też zauważyłem ale dopiero po fakcie. W tym miejscu jest teraz taka "skrzynka" (nie wiem jak to się nazywa, nie będę zgadywał, wygląda to jak odbiornik "swój-obcy" ). http://www.airliners.net/search/photo.search?id=1651773 Na zdjęciu już w nowym malowaniu. Dziękuję a komentarze Za niedługo galeria Mig-a 29UB Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts