gumis Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Jest to ciekawy zestawik ze stajni Italeri. Co do modelu: - należy wykonać fakturę odlewu na kadłubie i osłonie transmisji.- - gąski są koszmarne - do wymiany, takie same znajdziemy w zestawie Shermana M4A1 No 225. - Od producenta dostajemy 3 oliwkowe ramki, elementy ładnie zdetalizowane. Nadlewek mało, daje się je łatwo usunąć. W niektórych miejscach potrzebne będą niewielkie ilości szpachli. Do pojazdu przewidziano tylko jedno malowanie w barwach amerykańskich. O modelu tyle teraz pora na zdjęcia. Cytuj
Michalw Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Tak jak podkreślałem, wszystko co Shermanowate jest dla mnie piękne, a to jest coś cudownego Cytuj
krzychu-onisk Napisano 22 Lutego 2010 Napisano 22 Lutego 2010 Ciekawy produkt, nie wiedziałem o jego istnieniu, rozumiem, że teraz jest już tylko dostępny na alledrogo itp. Cytuj
gumis Napisano 22 Lutego 2010 Autor Napisano 22 Lutego 2010 Na allegro dość dawno go nie widziałem. W sumie jest to raczej biały kruk - tak uważam. Po prostu trzeba mieć szczęście i polować na niego. Cytuj
PrzemekW Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 Witam, Wszystko pięknie, tylko wg mnie niepoprawna jest cała góra kadłuba. W tym modelu pochodzi ona z M4A1 z działem 76mm i mokrymi komorami amunicyjnymi (w dużym skrócie i uproszczeniu: kadłub z dużymi włazami). Powinien być kadłub wczesny, od wczesnego M4A1 (w dużym skrócie i uproszczeniu: kadłub z małymi włazami). Nie znalazłem zdjęć takiego pojazdu na odlewanym kadłubie M4A1 z dużymi włazami. Pozdrawiam. Przemek Cytuj
yoony Napisano 23 Lutego 2010 Napisano 23 Lutego 2010 Jak dobrze pamiętam w zeszłym roku na Ml pojawiło się zdjęcie M-32 z dużymi włazami. Cytuj
PrzemekW Napisano 24 Lutego 2010 Napisano 24 Lutego 2010 Witam, A masz może to zdjęcie M-32 z dużymi włazami? Przemek Cytuj
gumis Napisano 24 Lutego 2010 Autor Napisano 24 Lutego 2010 Jedyną dokumentację zdjęciową jaką posiadam na temat tego pojazdu to są 2 linki. http://gallery.kitmaker.net/showgallery.php/cat/634 http://news.webshots.com/album/535853331Lubiuf?start=0 Cytuj
yoony Napisano 26 Lutego 2010 Napisano 26 Lutego 2010 Witam,A masz może to zdjęcie M-32 z dużymi włazami? Przemek na pewno zapisywałem ale czy przetrwał ostatnie wywalenie systemu ? popatrzę Cytuj
bigmodel Napisano 26 Lutego 2010 Napisano 26 Lutego 2010 Witam. Była taka wersja M32 z dużymi włazami. Pozdrawiam Jacek Cytuj
PrzemekW Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Witam, Dzięki za te zdjęcia. A do tej pory sugerowałem się, że nie było takiej wersji M-32 . Widać, że w temacie Shermana wszystko jest możliwe . Pozdrawiam. Przemek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi