gumis Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Jest to ciekawy zestawik ze stajni Italeri. Co do modelu: - należy wykonać fakturę odlewu na kadłubie i osłonie transmisji.- - gąski są koszmarne - do wymiany, takie same znajdziemy w zestawie Shermana M4A1 No 225. - Od producenta dostajemy 3 oliwkowe ramki, elementy ładnie zdetalizowane. Nadlewek mało, daje się je łatwo usunąć. W niektórych miejscach potrzebne będą niewielkie ilości szpachli. Do pojazdu przewidziano tylko jedno malowanie w barwach amerykańskich. O modelu tyle teraz pora na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Tak jak podkreślałem, wszystko co Shermanowate jest dla mnie piękne, a to jest coś cudownego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Lutego 2010 Share Napisano 22 Lutego 2010 Ciekawy produkt, nie wiedziałem o jego istnieniu, rozumiem, że teraz jest już tylko dostępny na alledrogo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 22 Lutego 2010 Autor Share Napisano 22 Lutego 2010 Na allegro dość dawno go nie widziałem. W sumie jest to raczej biały kruk - tak uważam. Po prostu trzeba mieć szczęście i polować na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Witam, Wszystko pięknie, tylko wg mnie niepoprawna jest cała góra kadłuba. W tym modelu pochodzi ona z M4A1 z działem 76mm i mokrymi komorami amunicyjnymi (w dużym skrócie i uproszczeniu: kadłub z dużymi włazami). Powinien być kadłub wczesny, od wczesnego M4A1 (w dużym skrócie i uproszczeniu: kadłub z małymi włazami). Nie znalazłem zdjęć takiego pojazdu na odlewanym kadłubie M4A1 z dużymi włazami. Pozdrawiam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Jak dobrze pamiętam w zeszłym roku na Ml pojawiło się zdjęcie M-32 z dużymi włazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam, A masz może to zdjęcie M-32 z dużymi włazami? Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Jedyną dokumentację zdjęciową jaką posiadam na temat tego pojazdu to są 2 linki. http://gallery.kitmaker.net/showgallery.php/cat/634 http://news.webshots.com/album/535853331Lubiuf?start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Witam,A masz może to zdjęcie M-32 z dużymi włazami? Przemek na pewno zapisywałem ale czy przetrwał ostatnie wywalenie systemu ? popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 26 Lutego 2010 Share Napisano 26 Lutego 2010 Witam. Była taka wersja M32 z dużymi włazami. Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam, Dzięki za te zdjęcia. A do tej pory sugerowałem się, że nie było takiej wersji M-32 . Widać, że w temacie Shermana wszystko jest możliwe . Pozdrawiam. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi