Michał81 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Zamieszczam fotki figurki, którą zrobiłem dla syna koleżanki. Robota na szybko i przy okazji trening dla ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Jeżeli to jest trening "na szybko", to ja nic nie mówię Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam. To gratuluję sprawnej ręki. Figurka bardzo ładnie pomalowana. Tak przy okazji jakiej firmy jest ta figurka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Figurka pochodzi w Allegro, kupiłem ją jakieś 2 lata temu. Jest to odlew żywiczny z podstawką. Reszta podstawki jest z bodajże już nieistniejącej firmy PROFIT robiącej gipsowe budynki do dioram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Pirat czyli jedyny minus jaki dostrzegam. Chyba jest to kopia Andrei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Dla mnie bomba bardzo fajnie wycieniowana tunika, peleryna też niczego sobie gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Świetne malowanie figrurki. Gratuluję. Czemu ogoliłeś magowi bródkę ? Fajna była Figurka w oryginale to metalowy produkt Andrei z serii Warlord Saga. W zestawie jest do wyboru alternatywna główka. Ta co użyłeś i jeszcze jedna bardziej zarośnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Tą zarośniętą zostawiłem sobie do innej figurki pracę nad nią zaczynam niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Fajnie. Może dasz warsztat? Mało tu osób malująych figurki. A ta główka ma świetną brodę, zaplecioną w warkocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał81 Napisano 24 Lutego 2010 Autor Share Napisano 24 Lutego 2010 Warsztat dam przy kolejnej, bo taki jest wymóg konkursu. Powinienem się wyrobić do kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 E, ja nie pisałęm o konkursie tylko w dziale Figurki. Ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi