grzesioj Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 No właśnie . Bo odnoszę wrażenie, że część kolegów jest niewolnikami wierności (bardzo ładnie to brzmi). A wszystko to, co robimy zależy od własnej filozofii, z którą nie sposób polemizować. Dlatego właśnie dla mnie cenniejsze są uwagi typu "dobrze", "bardzo dobrze", "źle", "ładnie", "brzydko", niż to, że antena powinna być cieńsza o 0,76574mm, bądź, że kolor to nie FS34567 tylko FS34568 (oczywiście numery wzięte z sufitu). pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 O kurcze ale narobiłem zamieszania Mnie tam osobiście kolorowe akcenty, typu gaśnica nie przeszkadzają, dokładnie jak pisałeś, nie można wykluczyć, że chłopaki maja nówkę sztukę wytarganą gdzieś z warsztatu. Poza tym dobrze jest czasami złamać monotonie malowania jakimś inno kolorowym detalem, czy to jakąś skrzynką, kanistrem, szmatą czy gaśnicą... Poza tym Twój model, Twój fun (właściwie to Twojego Brzdąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 4 Marca 2010 Autor Share Napisano 4 Marca 2010 O kurcze ale narobiłem zamieszania Ach, jakiego zamieszania. Sprowokowałeś dyskusję, a to chyba dobrze, nie? pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 również kończe italerke 1:72 ale model pojedynczy tego czołgu też na zamówienie syna i również sporo jest zrobione na nim bo nam się tak podobało, a twoje modele w porównaniu do moich wypocin to rewelka, a niektórzy doczepią się nawet do konsystencji błota bo takiego pod kurskiem nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 a niektórzy doczepią się nawet do konsystencji błota bo takiego pod kurskiem nie było normalnie jak w monty pythonie mnie sie tam podoba ta galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 Oczywiścnie że nie! Piękne modele można wykonać z każdego zestawu (nie tylko z dragona). Lipa to może być modelarz... Dobrze powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 5 Marca 2010 Autor Share Napisano 5 Marca 2010 normalnie jak w monty pythoniemnie sie tam podoba ta galeria A w jakim sensie? pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 crustian napisał: normalnie jak w monty pythonie mnie sie tam podoba ta galeria A w jakim sensie? że niektórzy się doszukują czegoś co nie istnieje.to nie do twoich modeli tylko rozbawił mnie text lucass_krk'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi