Dachu Napisano 3 Marca 2010 Share Napisano 3 Marca 2010 Witam mam model Me 163A+ Kettenkrad z Aerodrom, potrzebuje malowania Me 163A wiec jesli ktos by mial to poprosilbym z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Marca 2010 Share Napisano 4 Marca 2010 malowanie kettenkrad`a było chyba kiedyś na forum ,przy okazji jak ktoś wklejał zdjęcia z wystawy tego pojazdu w którymś z polskich muzeum,wystawa była okazjonalna niestety.Trzeba by na forum poszukać. Co do malowania Me 163 to proponuje stronę Wings Palette. oraz cały zasób stron z internetu,zabawa na całe tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dachu Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Malowanie juz mam;p Dziekuje za pomoc niebawem wstawie fotki z Kometa na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Foty Kettenkrada też poproszę, jeśli jeszcze go nie ruszyłeś to można poprosić o fotkę ramki od Kettena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dachu Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 Kettenkrad'a ruszylem jako pierwszego ale plastik byl kijowy, duzo szlifowania, szpachlowania i dorabiania czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 witaj, jak byś jeszcze potrzebował jakieś info o Kometach to wal na PW, mam tego całą górę, jeden z moich głównych tematów w ciągu ostatnich lat pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi