Dachu Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Witam mam model Me 163A+ Kettenkrad z Aerodrom, potrzebuje malowania Me 163A wiec jesli ktos by mial to poprosilbym z gory dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 malowanie kettenkrad`a było chyba kiedyś na forum ,przy okazji jak ktoś wklejał zdjęcia z wystawy tego pojazdu w którymś z polskich muzeum,wystawa była okazjonalna niestety.Trzeba by na forum poszukać. Co do malowania Me 163 to proponuje stronę Wings Palette. oraz cały zasób stron z internetu,zabawa na całe tygodnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dachu Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Malowanie juz mam;p Dziekuje za pomoc niebawem wstawie fotki z Kometa na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Foty Kettenkrada też poproszę, jeśli jeszcze go nie ruszyłeś to można poprosić o fotkę ramki od Kettena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dachu Posted May 29, 2010 Author Share Posted May 29, 2010 Kettenkrad'a ruszylem jako pierwszego ale plastik byl kijowy, duzo szlifowania, szpachlowania i dorabiania czesci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 witaj, jak byś jeszcze potrzebował jakieś info o Kometach to wal na PW, mam tego całą górę, jeden z moich głównych tematów w ciągu ostatnich lat pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts