Dachu Napisano 3 Marca 2010 Napisano 3 Marca 2010 Witam mam model Me 163A+ Kettenkrad z Aerodrom, potrzebuje malowania Me 163A wiec jesli ktos by mial to poprosilbym z gory dzieki. Cytuj
Piotr_P Napisano 4 Marca 2010 Napisano 4 Marca 2010 malowanie kettenkrad`a było chyba kiedyś na forum ,przy okazji jak ktoś wklejał zdjęcia z wystawy tego pojazdu w którymś z polskich muzeum,wystawa była okazjonalna niestety.Trzeba by na forum poszukać. Co do malowania Me 163 to proponuje stronę Wings Palette. oraz cały zasób stron z internetu,zabawa na całe tygodnie. Cytuj
Dachu Napisano 11 Marca 2010 Autor Napisano 11 Marca 2010 Malowanie juz mam;p Dziekuje za pomoc niebawem wstawie fotki z Kometa na forum Cytuj
krzychu-onisk Napisano 11 Marca 2010 Napisano 11 Marca 2010 Foty Kettenkrada też poproszę, jeśli jeszcze go nie ruszyłeś to można poprosić o fotkę ramki od Kettena? Cytuj
Dachu Napisano 29 Maja 2010 Autor Napisano 29 Maja 2010 Kettenkrad'a ruszylem jako pierwszego ale plastik byl kijowy, duzo szlifowania, szpachlowania i dorabiania czesci Cytuj
wuwumaster Napisano 4 Czerwca 2010 Napisano 4 Czerwca 2010 witaj, jak byś jeszcze potrzebował jakieś info o Kometach to wal na PW, mam tego całą górę, jeden z moich głównych tematów w ciągu ostatnich lat pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi