Arek17 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Witam. Na prośbę Pretoriana daje in-boxa F-14 . Ciężko mi powiedzieć jakiej jakości jest model wiec, pozostawiam go waszej opini. Zdjecia Pozd:Arek17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 No rzeczywiście nie ma szału. Wypukłe linie podziału, dużo jam skurczowych, nadlewki, niezbyt dokładnie odwzorowane niektóre elementy, wnęki podwozia... Tyle udało mi się wypatrzeć na fotkach. Ogólnie to chyba trzeba by było włożyć masę pracy w model, żeby coś z niego było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jmx62 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 A ja mam w edycji Revella F-14D. Główne wypraski te same - i mi się podoba. Modelarstwo to nie tylko Tamiya czy Hasegawa. Modelarstwo to nie "lepiactwo". Ja w niego włożę tyle pracy, żeby był podobny do F-14. Koniec i kropka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts