Arek17 Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 Witam. Na prośbę Pretoriana daje in-boxa F-14 . Ciężko mi powiedzieć jakiej jakości jest model wiec, pozostawiam go waszej opini. Zdjecia Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Marca 2010 Share Napisano 5 Marca 2010 No rzeczywiście nie ma szału. Wypukłe linie podziału, dużo jam skurczowych, nadlewki, niezbyt dokładnie odwzorowane niektóre elementy, wnęki podwozia... Tyle udało mi się wypatrzeć na fotkach. Ogólnie to chyba trzeba by było włożyć masę pracy w model, żeby coś z niego było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 A ja mam w edycji Revella F-14D. Główne wypraski te same - i mi się podoba. Modelarstwo to nie tylko Tamiya czy Hasegawa. Modelarstwo to nie "lepiactwo". Ja w niego włożę tyle pracy, żeby był podobny do F-14. Koniec i kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi