Skocz do zawartości

Lambo Gallardo

myeti

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ostatnio udało mi się skończyc Lambo Gallargo które to było już rozgrzebane hoho... Możliwe że małego kopniaka dał mi modeli kolegi Mors`a, co przyczyniło się do wklejenia małych pierdułek i założenia galerii Przyznam się też, że spodobał mi się bardzo czarny dach w tym modelu (u Morsa karbonowy) więc postanowiłem troszkę się zapożyczyc (mam nadzieje że nie uraziłem tym protoplasty:) Kolor od dawna pozostał taki, gdyż tego modelu nie widze w innych barwach. Usunąłem też tylną lotkę i wygładziłem klapę. Miłego oglądania

ad9603e6316fd135med.jpg

af9f9940ecc8acc2med.jpg

fe04a576d0ff9841med.jpg

8c537b2bcd045644med.jpg

def481881f1518bdmed.jpg

c57a34e08b8a8113med.jpg

fecec2ef79de4f10med.jpg

86ee9adf47350806med.jpg

aaf6913dc094de1amed.jpg

e49d9fde77e7a778med.jpg

Cześć!!

Z racji, że zostałem wywołany do tablicy to czuję się zobligowany odpowiedzieć

Bardzo się cieszę, że moja praca stała się bodźcem do dokończenia modelu przez kolegę myeti

Widzę, że kolorek jedyny słuszny dla Gallardynki Położony ładnie i przyzwoicie wypolerowany Co do dachu to matowy czarny pasuje bardzo dobrze tak samo jak carbonowany ;) Strzał w dziesiątkę kolego Bardzo ładne i czyste wykonanie Czekam na kolejne galerie

[...] więc postanowiłem troszkę się zapożyczyć (mam nadzieje że nie uraziłem tym protoplasty:)

A niby to dlaczego miałbym się czuć urażony Nawet by mi to do głowy nie przyszło

Usunąłem też tylną lotkę i wygładziłem klapę.

Dobrze zrobiłeś, bo fabryczna lotka moim zdaniem ni jak nie pasuje do całości.

Pozdrawiam

Mors

• 2 weeks later...

Kurcze, nie wiem czemu, ale na niektórych zdjęciach wygląda jakby to był model metalowy z jakiegoś maisto czy coś. Nie wiem dlaczego to tak wygląda, może to wina grubo położonego lakieru(a może nie ;) ), może stary i ślepy jestem a może tak powinien wyglądać i tylko dziwakuję ;)

Łyżka dziegciu do beczki miodu...

1. też wydaje mi się, że trochę dużo lakieru - małe fotki więc niewiele widać ale chyba w liniach podziału są pajęczynki bezbarwnego

2. prawa wycieraczka przedniej szyby odstaje i wychodzi na słupek

3. plus za chęć dorobienia okablowania ale minus za wykonanie - ni jak ma się ono do oryginału

4. polerka też niezbyt dokładna - widać nierówności lakieru - np. na 6 i 7 fotce licząc od góry