WARECKI Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Witam . Rozpoczynam budowę nowego pojazdu. Jest to samobieżne działo przeciwlotnicze MGMC M-16 z Dragona . W pudle jest 11 ramek plus 2 z figurkami i blaszka z częściami fototrawionymi. Na pewno nie obejdzie się małych przeróbek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 M16 to jeden z moich ulubionych pojazdów, miałem okazję widzieć prawdziwego na własne oczy i powiem że robi wrażenie Masz we mnie kibica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 7 Marca 2010 Autor Share Napisano 7 Marca 2010 Na IX zlocie w B-B ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Nie, D-Day Hell 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 czekam na rozpoczęcie prac . Bardzo ładnie wykonany model tego pojazdu jest w Super Modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Marca 2010 Share Napisano 7 Marca 2010 Możesz pokazać ramke z figurkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 8 Marca 2010 Autor Share Napisano 8 Marca 2010 Możesz pokazać ramke z figurkami ? mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 czekam na rozpoczęcie prac .Bardzo ładnie wykonany model tego pojazdu jest w Super Modelu . Witam! Obejrzałem opisany model - to TAMIYA ale wykonanie imponujące jest na czym się wzorować ! Zakupiłem nowe lufy , antenkę + podstawę (RBmodel) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 To zaczynaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Witam ! Prace postępują powoli ale systematycznie ; Pozdrawiam i walczę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 21 Marca 2010 Autor Share Napisano 21 Marca 2010 Witam! Ciąg dalszy prac nad pojazdem: Model praktycznie na ukończeniu, troszkę podrasowany częściami z RB Model. Jeszcze silnik (jak ktoś ma zdjęcia i je udostępnił to będę uszczęśliwiony), amunicja i może figurki , potem malowanie podkładem.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam Jeszcze silnik (jak ktoś ma zdjęcia i je udostępnił to będę uszczęśliwiony), Tak na szybko. viewtopic.php?t=12418&start=90 http://www.toadmanstankpictures.com/m16_02.htm Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Witam! Dzięki bigmodel za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 Witam ! Tak jak pisałem silnik jest do zrobienia . Tak wyglądał; dzięki pomocy kolegi ''bigmodela '' i kilku zdjęciom popełniłem takie postępy ; niewiele ale zawsze coś ! Zastanawiam czy coś jeszcze nie wymienić/dorobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Oj ładnie kolego i szybko dobrze że żeś zwaloryzował pukawki są cacy , reszta też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 2 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam! Już miałem malować podkładem ale ....czy ma któryś z kolegów zdjęcie/rysunek radiostacji? Antenę mam ładną a radio takie niezwaloryzowane Dostępne strony i fotografię nie pokazują tego elementu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam .czy ma któryś z kolegów zdjęcie/rysunek radiostacji? Oto zdjęcie radiostacji SCR 508 z M16. Zdjęcie pochodzi z CD - Toadman's M16 MGMC Photo Detail Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 WARECKIRównież wiernie kibicuję ja niedługo będę się zabierał za podobną maszynkę, figurki będą Ci potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 Witam! Dzięki kolego "bigmodel" . Jesteś niezastąpiony !!! Zdjęcie niezwykle pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 3 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2010 figurki będą Ci potrzebne? Operator/strzelec na 100% nie, a kierowca jest w fazie sklejania ( tylko nogi ) Mam co do niego plany , ale odległe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 a kierowca jest w fazie sklejania ( tylko nogi Laughing ) Mam co do niego plany , ale odległe..... Ech... Kierowca też by mi się przydał ;) ale chyba kupie sobie zestaw miniart-u,tak w ogóle jak prace idą? PS. a propos wie ktoś, czy są dostępne figurki Amerykanów,(w mundurach piechoty) które są w pozach strzelających z M2, i lub z M1919? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 12 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2010 PS. a propos wie ktoś, czy są dostępne figurki Amerykanów,(w mundurach piechoty) które są w pozach strzelających z M2, i lub z M1919? Dragon 6198,6211, tak na szybko . tak w ogóle jak prace idą? Malowanie ,malowanie, malowanie wkrótce zamieszczę kilka zdjęć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 22 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Witam! Przeróbki skończone , malowanie też : Jak na razie podkład, kamo ,sidolux , kalki . Brudzenie wkrótce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 22 Kwietnia 2010 Share Napisano 22 Kwietnia 2010 Ładnie się prezentuje Tylko ładnie go pobrudź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WARECKI Napisano 23 Maja 2010 Autor Share Napisano 23 Maja 2010 Witam! Skończony na 98% brudzenie w pierwszej fazie ,błyszczy się tylko na zdjęciach ale i tak na końcu prysnę matem czekam na sugestie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi