Wojtek B. Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Pudełko; Instrukcja; Ramka z figurką; Ramka z wyposażeniem; Detale; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 8 Kwietnia 2010 Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Hmm, przy takiej skali myślałem, że dodadzą jakieś elementy fototrawione, np. pojemnik na maskę, paski, łopatkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 8 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2010 Kto wie może kiedyś Dragon zrobi serię Premium . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Hmm, przy takiej skali myślałem, że dodadzą jakieś elementy fototrawione, np. pojemnik na maskę, paski, łopatkę ... Tak na dobrą sprawę, to figurki dragona z 1/16 to nic innego jak powiększona 35, szczegóły nie powalają. Lepiej by było jakby dragon coś dorzucił, tak jak wymieniłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 Mam tą figurkę i racja, szczegóły nie powalają, ale za to wszystko jest tutaj zrobione poprawnie merytorycznie. Dorobienie kilku pasków też nie stanowi wielkiego problemu. Mnie natomiast śmieszy co innego, a mianowicie sposób trzymania Stg. W taki sposób, jaki zaproponował Dragon, nie da się nosić tej broni. Zresztą jeśli chodzi o noszenie Sturma w jednej ręce, to ta broń jest do tego wybitnie nie stworzona- miałem okazję się o tym osobiście przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ironkamil Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 to fakt, merytorycznie, są dobrze ulepione, ale to tylko merytorycznie, każde główki dragona, są do wywalenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi