Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Siemka. Zacząłem robić T-34\85 z Revella. Zacznę od 1\72. Mam też w 1\48, 1\35 i będzie też 1\16. Brakuje mi w 1\25 z Tamiyi ale daaaawno już tego modelu nie produkują. Ale dzielnie szukam. Ot po prostu T-34\85 to najładniejszy czołg z 2 wojny i basta !! Więc na początek rozgrzewka w małym teciakiem. Skleiłem już wieżę. Ale fotki zrobię jutro bo się akumulatorki ładują do cykacza. Aparatu znaczy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 18 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2007 Pierfsze fotki ze fstempnego mątarzu modelu. Ładne wypraski wienc sklejanie obejdzie sie hyba bes problemuff : Malótki modelik. Cienszko bendzie zrobić ładne linie spawuff: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Myślę,że powinieneś nawiercić lufę i spiłować miejsca łączenia jej połówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander Zielony Napisano 18 Stycznia 2007 Share Napisano 18 Stycznia 2007 Siemka.Zacząłem robić T-34\85 z Revella. Zacznę od 1\72. Mam też w 1\48, 1\35 i będzie też 1\16. Brakuje mi w 1\25 z Tamiyi ale daaaawno już tego modelu nie produkują. Ale dzielnie szukam. Ot po prostu T-34\85 to najładniejszy czołg z 2 wojny i basta !! Więc na początek rozgrzewka w małym teciakiem. Skleiłem już wieżę. Ale fotki zrobię jutro bo się akumulatorki ładują do cykacza. Aparatu znaczy się. Dawaj z tym zestawem do Bytomia, ja też takie coś mam zamiar ukulać od 1/72 do 1/16 (a może 1/1), masz we mnie wiernego kibica. T34 jest poprostu suuuuper.... Powodzenia Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robmario Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Powodzenia. Robiłem ten modelik - bardzo przyjemny w składaniu. Warto tylko wymienić uchwyty desantu na druciane i uważać przy gąsienicach. To szerokie ogniwa i łatwo nie trafić na punkt i pozostawić dziurę. Górne przyklejaj na końcu i w razie czego powyginaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 19 Stycznia 2007 Share Napisano 19 Stycznia 2007 Cześć Pawełku Widzę że z powrotem nabrałeś predkości w sklejaniu. Gratuluje Czekam na więcej fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 19 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2007 Modelik rośnie: Chyba nie zrobię spawów i faktury odlewu. Chmm muszę poćwiczyć na czymś innym. Nie chcę spaprać teciaczka. Miło sie skleja, pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Wieża psiknięta XF-67 Nato green Została mi farba w aerku po malowaniu Abramsa. To popsikałem wieżę i kadłub teciaczka aby powyłaziły babolki. Ale jakoś ich nie było. Jutro przyjdzie paczka z lufą z Armorscale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Nie za ciemny jak na taka skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł_12 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Mi sie podoba kolorek sam zastowowalbym taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 To tylko tak na próbę. Żeby wylazły niedoróbki. Docelowo oczywiście będzie inny kolorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hasa Napisano 24 Stycznia 2007 Share Napisano 24 Stycznia 2007 mi sie tam podoba t 34 85 .Jesli macie jakies fajne fotki i checie sie pochwalic wyslijcie emaila hasa6@tlen.pl nara czekam na was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 30 Stycznia 2007 Share Napisano 30 Stycznia 2007 Paweł jak tam twoje malenistwo :>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi