Barthass Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Szalom . Tematem inboxu jest ciężki transporter piechoty Nagmachon. Jest to konwersja do w zasadzie wszystkich ( wykorzystujemy tylko wannę kadłuba i zawieszenie) modeli czołgu Centurion z firmy AFV Club. Całość to oczywiście żywica. Detale są ładnie odlane- brak bąbelków powietrza, czy zniekształconych części. Części jest naprawdę sporo- ponad 400. Producent postarał się nawet o wykonanie wnętrza przedziału bojowego, jak ze spasowaniem, tego dowiem się podczas składania Podsumowując model jest godny polecenia, zwłaszcza że prezentuje naprawdę ciekawy pojazd. Teraz czas na fotki: Tak ma to wyglądać po sklejeniu Po otwarciu pudła prezentuje się nam taki widok: Kadłub: Pozostałe części: Dodatki- przejrzysty film do wykonania szyb druciki mosiężne różnej grubości, łańcuch, forma do wygięcia drutów na kosz znajdujący się na płycie nadsilnikowej, nylonowy sznurek: Elementy fototrawione: Instrukcja jak zwykle w formie zdjęć budowanego modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Czyli żeby go złożyć to trzeba kupić model Centurion?. Ile takie coś kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 14 Marca 2010 Autor Share Napisano 14 Marca 2010 Czyli żeby go złożyć to trzeba kupić model Centurion? Tak. Ile takie coś kosztuje? Jako, ze to żywica to niestety musi swoje kosztować , ja kupiłem go jakiś czas temu na Lucky Model za 99.99$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Witam Nie moja skala i okres historyczny ale gotowy model wygląda imponująco :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi