ksiadz Napisano 14 Marca 2010 Share Napisano 14 Marca 2010 Witam W dość niedługim czasie udało mi sie zakończyć pracę nad dioramką. Chociaż powstała dość szybko to jednak poświęciłem na prace nad nią dużo czasu. Warsztat z procesu budowy znajduje się tutaj:http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=19618 Scenka przedstawia niemieckich żołnierzy wielkiej wojny w scenerii zruinowanego wiejskiego domku. Podstawka stworzona od podstaw czyli fugol, zapałki, soda. Całość malowana pędzlem farbami olejnymi - modelmaster, humbrol. Zapraszam do galerii i życzę waszym oczom dużo radości podczas oglądania dioramki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 Ładny mikrusek. Obserwowałem warsztat i może też kiedyś się za to zabiorę. Przydałoby się jednak zrobić zdjęcia bez flesza, bo kolory trochę nienaturalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Myślałeś kiedyś nad trawką elektrostatyczną? Może i wygląda sztucznie ale napewno lepiej od barwionych wiórków. Pomysł na dioramkę dobry i wykonanie ładne ale kłuje mnie w oczy trawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 jeżeli to "poza linią frontu" to do czego tych dwóch pierwszych strzela? bo ten z granatem to pewnie na kaczki idzie polować :] i ogólnie wszyscy muszą być strasznie odważni skoro tak na luzaku towarzyszy im miotacz ognia, w dodatku z tyłu :] malowanie - jak widać.. kompozycja - mizerna całość - któraś z kolei wyjdzie lepiej.. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Może chodziło o tą część po wrogiej stronie? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi