Ostach Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja używam tack-it. Działa bardzo dobrze i jest trwały - używam tej samej masy od roku albo dwóch i działa tak samo. Cytuj
SlawiekD Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 Prawie gotowe. Pozostaje nieco. Cytuj
kornik_69 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Ciśnij chłopie ciśnij, a na pewno zdążysz ! Jestem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie silnika i warsztatu malarskiego. Cytuj
luck1985 Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak patrze na ten model i ta prace - to wydaje sie to wszystkie takie latwe , proste i lekkie Cytuj
GEM Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Sławku patrząc na twój model można tylko wzdychać. Świetny pokaz warsztatu. Właśnie podjąłem świąteczne postanowienie.........muszę taki mieć!!!! Cytuj
SlawiekD Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Napisano 4 Kwietnia 2010 Model jest gotowy - http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=20156. Dziękuję wszystkim kolegom za ich uwagę i wsparcie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi