Ostach Napisano 2 Kwietnia 2010 Share Napisano 2 Kwietnia 2010 Ja używam tack-it. Działa bardzo dobrze i jest trwały - używam tej samej masy od roku albo dwóch i działa tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Prawie gotowe. Pozostaje nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Ciśnij chłopie ciśnij, a na pewno zdążysz ! Jestem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie silnika i warsztatu malarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luck1985 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Jak patrze na ten model i ta prace - to wydaje sie to wszystkie takie latwe , proste i lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Sławku patrząc na twój model można tylko wzdychać. Świetny pokaz warsztatu. Właśnie podjąłem świąteczne postanowienie.........muszę taki mieć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 4 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Model jest gotowy - http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=20156. Dziękuję wszystkim kolegom za ich uwagę i wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi