Juliusz Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam W tych tematach modelarskich nie jestem obeznany, i dlatego mam pytanko czy jest model MAN F-90 w sprzedaży. Chciałbym zrobic swojego starego MAN-a w nietypowym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Będzie coś podobnego F2000 w malej kabinie, ale ciągnik 4x2 dużo przeróbek cie czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 16 Marca 2010 Autor Share Napisano 16 Marca 2010 F2000 to inna klasa tonażowa, tak więc odpada. A może kiedyś był ciągnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 Witam oczywiście że jest sam wczoraj takiego nabyłem, lecz spotkałem się tylko z ciągnikami. Szukaj na ebay-u napewno znajdziesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi