BEDU Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Siemka Skończyłem golfa nie pykło mi za bardzo wykonanie ale nie jest aż tak źle. Po resztą zobaczcie sami. Lista zmian: - nowy czarny lakier - kalkomanie z Pikachu - nowe czarne felgi z żółtym rantem - wnętrze czarno żółte - tylna klapa wygładzona - miejsce na tablice rejestracyjną zrobione w tylnym zderzaku - silnik 1.9TDI - nowa końcówka wydechu TDI - nowe tylne lampy - żółte lusterka - sportowa kierownica chyba tyle FOTKI: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Nieźle. Chociaż muszę ponarzekać na tylne światła,krzywe uszczelki i ogólnie są jakies takie bez płciowe Ale ogólnie model wygląda ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Ładnie. Tylko dziwnie wygląda ten tłumik na zdjęciu od tyłu to wina aparatu czy nie jest wyszlifowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Nie no zabójcza jest ta naklejka , nie wiem kto by taką sobie przykleił, ale wygląda naprawdę fajnie Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale ramka lewej tylnej szyby jest chyba pęknięta W modelu brakuje mi przyciemnienia szyb, co to za tuning bez czarnych folii a na szyberdach to w każdym samochodzie konieczność. Osobiście nigdy nie skleił bym Golfa, strasznie nie lubię tego samochodu i ogólnego zachwytu nad nim, ale jeżeli Ci się podoba to rozumiem to. pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Zauwazam chyba skórkę pomarańczy i wiele paprochów na lakierzę. ale nie śmiem krytykowac, bo sam nie jestem mistrzem lakiernictwa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolek Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Dużo ciekawiej byłoby, gdyby nie ten spieprzony front, dokładka do kitu, jak już wygładzać przedni zderzak to cały i kierunek dać w lampę, tak jak w mk4. Tylna tablica w zderzaku... to było fajne 15 lat temu, lepiej zrobić tylną klape tak jak w wersjach USA, tylne lampy też mi się nie podobają, jak i żółte elementy... Jeżeli silnik przypomina diesla, to pokaż mi z której strony Swoją drogą to prawdziwy Pokemon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Nie chcę być krytyczny ale najlepiej to chyba wyszło podwozie. Lakier wyszedł fatalnie, krzywo pomalowane uszczelki, na 1 zdjęciu czarny element lusterka dotknięty pędzlem od żółtej farby, wydechy za bardzo złamane na dół, ubytek w tylnej lewej feli, kalka na dachu powinna być odwrotnie. Co do wnętrza nie można za wiele powiedzieć. Mogłeś dać kilka fotek z prac nad wnętrzem. Może kolejny model uda Ci się wykonać lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Jeżeli silnik przypomina diesla, to pokaż mi z której strony Z końcówek wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 A więc model dosyć lipnie zrobiony, lakier skórka pomarańczy, koła porozjeżdżane w różne strony, podszybie nie poprawione, spasowanie elementów jak maska czy przedni zderzak[tu do końca pewny nie jestem] również kuleje jak pies z jedną łapą... Pęknięty słupek, poszarpane uszczelki szyb, tylne lampy krzywo pomalowane, rzekłbym pociapane farbą, nieoszlifowany tłumik od strony dwururki, komora silnika bez okablowania a nie ma nic na temat clean look'a, przednie reflektory wyglądają plastikowo z powodu braku "uszczelek", maska grubości płyty pancernej, krzywo pomalowane felgi. Hm tyle, z minusów, na plus przednie kierunkowskazy z halogenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 27 Marca 2010 Share Napisano 27 Marca 2010 fliper_nx, ale psu z jedną łapą trudno będzie kuleć ;) Nawet jak masz te uszczelki porobione, to są one strasznie poszarpane. coś ty je odręcznie malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 17 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2014 Witam ponownie Dawno mnie tu nie było bo miałem problemy z logowaniem ale widzie ze znowu jest wszystko ok Zrobię troszkę odkop ale poznacie nowy wygląd starego golfa pikachu A przy okazji pokaże wam moje inne skończone do tej pory modele między innymi lancera bo tam sie ktoś o niego pytał i 10 innych ;) Ale narazie prezentuje golfa jak się zmienił: Jak by ktoś nie pamiętał jak wcześniej wyglądał to był czarny i miał pikachu na dachu i masce :P A co do reszty modeli to będę je wstawiał po kolei jak je robiłem Pozdrawiam BEDU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Chciałem zobaczyć powiększone zdjęcia Golfa, ale niestety Imageshack na to nie pozwala :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi