krzychu-onisk Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 No i dorwała mnie choroba i muszę leżeć, a jako, że inne modele mam w stanie "dalej nie zrobisz puki nie posiedzisz godziny z aerem..." więc cóż mogłem z nudów robić jak nie wziąć kolejne modele i skleić trochę siedząc przykryty kocem i z toną leków obok Pod nóż poszły dwa modele, KW-1 i ten oto nazistowski wynalazek: Darowałem sobie in-boxa, bo kolega mnowogro w swojej niedokończonej (a szkoda) jak narazie relacji opisał ten model b. dobrze I zgodzę się z jego zdaniem, całkiem przyjemnie się to "coś" składa, no to zdjęcia po jednym dniu pracy: Góra kadłuba nie jest jeszcze przyklejona do wanny i dlatego jest tam taka szpara. Mam co do tego modelu pytanie, wiem, że wersje F występowały w kolorze DunkelGelb, ale czy w takiej barwie mogły też występować wersje D/E (choć takich nie spotkałem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Eeeee.... nie. Zrób szarą i nie truj więcej o tym szatańskim kolorze pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Nie bój się, tak z ciekawości pytam, czy były, ale i tak zrobię w "jedynym słusznym" kolorze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tremac Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Bylo by fajnie gdyby ktos wypuscil takie cudenko w 48 ale na 72 tez chetnie popatrze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted May 8, 2010 Author Share Posted May 8, 2010 Pomalowany i pocieniowany (pierwszy raz). Idealny nie jest, no i fotki przekłamują rzeczywistość, ale myślę że jeszcze to poprawie przy okazji malowania dźwigu, bo ten nadal nie gotowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Kobiela Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 No wreszcie zrobiłeś na cieniowanie. Tylko czemu tak słabo je widać? Więcej odwagi kolego, mocniejsze to cieniowanko. Po wszystkich płukankach na pewno trochę przygaśnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu-onisk Posted May 9, 2010 Author Share Posted May 9, 2010 No niby poprawiłem, ale o ile na pace amunicyjnej dobrze to w miarę wygląda, to na pozostałych powierzchniach jest o wiele gorzej, moim zdaniem. Fotki z fleszem: Zdjęcie w świetle dziennym (piękne Warszawskie zachmurzenie): Średnie zadowolenie z efektu, ale niech już zostanie jak jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 Jak bym na Twoim miejscu jeszcze rozjaśnił powierzchnie ( środki głównie płaskich powierzchni) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts