krzychu-onisk Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 No i dorwała mnie choroba i muszę leżeć, a jako, że inne modele mam w stanie "dalej nie zrobisz puki nie posiedzisz godziny z aerem..." więc cóż mogłem z nudów robić jak nie wziąć kolejne modele i skleić trochę siedząc przykryty kocem i z toną leków obok Pod nóż poszły dwa modele, KW-1 i ten oto nazistowski wynalazek: Darowałem sobie in-boxa, bo kolega mnowogro w swojej niedokończonej (a szkoda) jak narazie relacji opisał ten model b. dobrze I zgodzę się z jego zdaniem, całkiem przyjemnie się to "coś" składa, no to zdjęcia po jednym dniu pracy: Góra kadłuba nie jest jeszcze przyklejona do wanny i dlatego jest tam taka szpara. Mam co do tego modelu pytanie, wiem, że wersje F występowały w kolorze DunkelGelb, ale czy w takiej barwie mogły też występować wersje D/E (choć takich nie spotkałem). Cytuj
jachud3 Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 Eeeee.... nie. Zrób szarą i nie truj więcej o tym szatańskim kolorze pzdr. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 25 Marca 2010 Autor Napisano 25 Marca 2010 Nie bój się, tak z ciekawości pytam, czy były, ale i tak zrobię w "jedynym słusznym" kolorze Cytuj
Tremac Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Bylo by fajnie gdyby ktos wypuscil takie cudenko w 48 ale na 72 tez chetnie popatrze Cytuj
krzychu-onisk Napisano 8 Maja 2010 Autor Napisano 8 Maja 2010 Pomalowany i pocieniowany (pierwszy raz). Idealny nie jest, no i fotki przekłamują rzeczywistość, ale myślę że jeszcze to poprawie przy okazji malowania dźwigu, bo ten nadal nie gotowy. Cytuj
Rafał Kobiela Napisano 8 Maja 2010 Napisano 8 Maja 2010 No wreszcie zrobiłeś na cieniowanie. Tylko czemu tak słabo je widać? Więcej odwagi kolego, mocniejsze to cieniowanko. Po wszystkich płukankach na pewno trochę przygaśnie. Cytuj
krzychu-onisk Napisano 9 Maja 2010 Autor Napisano 9 Maja 2010 No niby poprawiłem, ale o ile na pace amunicyjnej dobrze to w miarę wygląda, to na pozostałych powierzchniach jest o wiele gorzej, moim zdaniem. Fotki z fleszem: Zdjęcie w świetle dziennym (piękne Warszawskie zachmurzenie): Średnie zadowolenie z efektu, ale niech już zostanie jak jest Cytuj
Mierzu Napisano 9 Maja 2010 Napisano 9 Maja 2010 Jak bym na Twoim miejscu jeszcze rozjaśnił powierzchnie ( środki głównie płaskich powierzchni) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi