krzychu-onisk Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 No i dorwała mnie choroba i muszę leżeć, a jako, że inne modele mam w stanie "dalej nie zrobisz puki nie posiedzisz godziny z aerem..." więc cóż mogłem z nudów robić jak nie wziąć kolejne modele i skleić trochę siedząc przykryty kocem i z toną leków obok Pod nóż poszły dwa modele, KW-1 i ten oto nazistowski wynalazek: Darowałem sobie in-boxa, bo kolega mnowogro w swojej niedokończonej (a szkoda) jak narazie relacji opisał ten model b. dobrze I zgodzę się z jego zdaniem, całkiem przyjemnie się to "coś" składa, no to zdjęcia po jednym dniu pracy: Góra kadłuba nie jest jeszcze przyklejona do wanny i dlatego jest tam taka szpara. Mam co do tego modelu pytanie, wiem, że wersje F występowały w kolorze DunkelGelb, ale czy w takiej barwie mogły też występować wersje D/E (choć takich nie spotkałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Eeeee.... nie. Zrób szarą i nie truj więcej o tym szatańskim kolorze pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Nie bój się, tak z ciekawości pytam, czy były, ale i tak zrobię w "jedynym słusznym" kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Bylo by fajnie gdyby ktos wypuscil takie cudenko w 48 ale na 72 tez chetnie popatrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Maja 2010 Autor Share Napisano 8 Maja 2010 Pomalowany i pocieniowany (pierwszy raz). Idealny nie jest, no i fotki przekłamują rzeczywistość, ale myślę że jeszcze to poprawie przy okazji malowania dźwigu, bo ten nadal nie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 8 Maja 2010 Share Napisano 8 Maja 2010 No wreszcie zrobiłeś na cieniowanie. Tylko czemu tak słabo je widać? Więcej odwagi kolego, mocniejsze to cieniowanko. Po wszystkich płukankach na pewno trochę przygaśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Maja 2010 Autor Share Napisano 9 Maja 2010 No niby poprawiłem, ale o ile na pace amunicyjnej dobrze to w miarę wygląda, to na pozostałych powierzchniach jest o wiele gorzej, moim zdaniem. Fotki z fleszem: Zdjęcie w świetle dziennym (piękne Warszawskie zachmurzenie): Średnie zadowolenie z efektu, ale niech już zostanie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Maja 2010 Share Napisano 9 Maja 2010 Jak bym na Twoim miejscu jeszcze rozjaśnił powierzchnie ( środki głównie płaskich powierzchni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi