yar75 Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Bardzo fajny model Revella.Praktycznie składał się sam.Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czsochaj Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Widzę że trochę pomogłeś w składaniu modelu. Całkiem sam to tak fajnie by się nie złożył. Muszę uczciwie przyznać, że model jest pierwsza klasa. Robi pozytywne wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 Bardzo ładniusi choć jak mniemam OOTB Co to za farbki, zieleń wygląda bardzo apetycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Bardzo ładniusi choć jak mniemam OOTB Co to za farbki, zieleń wygląda bardzo apetycznie OTTB Farbki to Revell 65 i 84 oraz Humbrol 33 malowany aerografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 OOTB - out of the box = z pudła Próbowałem Revella 65, ale wydał mi się cimnieszy niż u Ciebie. Malowanko wyszło przednio (jak już pewnie pisałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi