Tysiuniek Napisano 25 Marca 2010 Share Napisano 25 Marca 2010 (edytowane) Panowie, co sądzicie o propozycji spotkania osobistego? Robi się ciepło, miło...Spotkania gdzieś w Polsce, w takim miejscu, aby wszystkim było stosunkowo najbliżej - coś na zasadzie zlotu gwiaździstego. Można by było przywieźć ze sobą kilka modeli, pooglądać, porównać, posiedzieć, wypić jakieś piwko. Powymieniać się doświadczeniami, załatwić na miejscu nieporozumienia z forum w formie np. walki bokserskiej i takie tam, karetkę dyżurną też możemy zamówić.Można też czymś się powymieniać np. częściami, naklejkami itd. A przede wszystkim poznać się i pogadać (wiekiem też pewnie się różnimy, ale to nie będzie miało znaczenia, nie o to chodzi.Gdyby się taka idea zrealizowała, takie spotkania moglibyśmy organizować cyklicznie np. jeden dzień w roku. To tylko taka luźna propozycja, sam nie wiem czy ma sens. Ale wypowiedzcie się.. Edytowane 26 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ja jestem za. Pytanie pozostaje gdzie i kiedy. Na pierwsze pytanie odpowiedź jest zależna od lokalizacji chętnych osób - trzeba by zrobić jakąś wypadkową, ale najogólniej Łódź jest najbliżej centrum Polski. Natomiast jeśli chodzi o termin, mnie osobiście odpowiadałoby albo tuz po świętach, albo dopiero przełom czerwca i lipca jak już będę po obronie licencjatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Jestem jak najbardziej za najogólniej Łódź jest najbliżej centrum Polski. Cwaniak Tyle, że z większość nas (mam na myśli stałą ekipę) jest z południa Polski, więc chyba jednak będziesz musiał się deczko ruszyć No chyba, że znajdzie się kilku chętnych z północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter 1410 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Spotkanie wspaniały pomysł.Jestem z kujawsko-pomorskiego,ale 30 lat spędziłem w Sosnowcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiroslawG Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Ja jestem z łodzi i jestem za spotkaniem jak najbardziej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi