Deco Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Kolejny mój model wg mnie nawet udany. Robiłem go przez okres świąteczny ale ociągałem się z wsatwieniem fotek nie wiem czemu. Z błedów owiewki odstają , pare części ejst toprnych itp. Zreszta kto sklejał ten model to wie ! No i troche naderwała mi się jedna szachwonica na skrzydle a kalki są stare ale ja też nie uważałem. Oto foty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Kolor to Pactra khaki polish? Czy inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Szachownice powinny byc naklejone niesymetrycznie - prawa blizej gondoli silnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Przy okazji - szachownica na prawym skrzydle jest odwrócona o 90 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Az milo powspominac stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Oj, zdaje się, że kalkomanie nie są Twoja mocna stroną... Na prawym stateczniku brak szachownicy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Oj, zdaje się, że kalkomanie nie są Twoja mocna stroną... Na prawym stateczniku brak szachownicy! Wiem bo się rozerwała nie długo będzie zestaw techmoda w moich rękach to wymienię ! Jest to tymaczasowe rozwiązanie . Kalkę na skrzydle poprawie! A jeśli sie nie da to wymienię. No i musze przemalować śmigła na srebrno! Farba to pactra polish khaki II, Postaram sie poprawic błedy i niedługo pokazać foty po poprawach razem ze spodem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Skoro będziesz miał zestaw szachownic to radziłbym wymienić wszystkie, bo często bywają różnice w druku i jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 Skoro będziesz miał zestaw szachownic to radziłbym wymienić wszystkie, bo często bywają różnice w druku i jakości A w tym zestawie są te duże szaachownice które były na spodzie Łosia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Gdzieś chyba mam kalki do tego modelu Jutro poszperam w kalkach......jak znajdę to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 22 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2007 (edytowane) Gdzieś chyba mam kalki do tego modelu Jutro poszperam w kalkach......jak znajdę to dam znać. Byłbym wdzięczny gdybyś znalazł ta kalkomanie! Edytowane 23 Stycznia 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 22 Stycznia 2007 Share Napisano 22 Stycznia 2007 Byłbym wdzięczny gdybyś znalazł ta kalkoanie! Podaj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 3 Lutego 2007 Autor Share Napisano 3 Lutego 2007 O to nowe foty po poprawkach co się dało to zrobiłem . Cześć kalek użyłem z zestawu techmoda a reszta to kalki od kolegi Marka 1101 ( za co bardzo dziękuję!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi