Dumo Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Nie będę się rozpisywać, gun truck jest po niezbędnych przeróbkach, chwilowo praca stoi bo czekam na materiał. Postępy w pracy: Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yar75 Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 Witam.Przy jakim oświetleniu robisz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Marca 2010 Share Napisano 26 Marca 2010 No widzę, że miałeś szczęście z Mafią. Większość tych sprzentów była robiona w oparciu o M 54. Czy producenci Nancy jakoś ją datują? Wziąłem do ręki Gun Trucks ze Squadrona i z tekstu wynika, że mileli ją już przed TET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Marca 2010 Autor Share Napisano 26 Marca 2010 Fotki robione z fleszem. rtoipmodest dopiero zaczynam przygodę z gan trakami to niestety nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Marca 2010 Autor Share Napisano 27 Marca 2010 Paka z grubsza zrobiona trzeba gdzie nie gdzie przeszpachlować i jedziem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Monolog jest gut :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 Nieźle się zapowiada. Będę Ci kibicował. Decyzja już zapadła, że to "Mafia" a nie "Senny Koszmar"? Ten drugi ma chyba fajniejsze malowanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 30 Marca 2010 Autor Share Napisano 30 Marca 2010 Już tylną klape przerobiłem i uchylne burty zrobiłem dokładnie tak jak miała Mafia to i juz na niej zostane, muszę pokmninic jak ten napis zrobić. Szablony będę musiał powycinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 12 Kwietnia 2010 Share Napisano 12 Kwietnia 2010 Kurde, coś długi zastój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2010 Chwilowo jestem zajęty mam na głowie tygrysa, jagdpantera i panzer IV. Jak dobrze pójdzie za tydzień biore się za gun truck'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Kwietnia 2010 Share Napisano 14 Kwietnia 2010 Drgnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 7 Maja 2010 Share Napisano 7 Maja 2010 I zdechło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi