wojtek9666 Napisano 30 Marca 2010 Share Napisano 30 Marca 2010 myślę że to nie ten dział ale nie wiedziałem gdzie to mogę umieścić. czy ma ktoś in-box i jakieś fotki gotowca tego mana http://www.exito.sklep.pl/index.php?products=product&prod_id=4744 za każdą odpowiedź będę wdzięczny pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckertom Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 http://emodele.pl/product_info.php?cPath=1_22&products_id=7032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 dzięki za in-box. czy ma ktoś foty gotowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Model dopiero wyszedł więc nie wydaje mi się,żeby go już ktoś skończył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 31 Marca 2010 Autor Share Napisano 31 Marca 2010 aha dzięki to wycofuję pytanie pozdro Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 31 Marca 2010 Share Napisano 31 Marca 2010 Kuba115 z jednej strony masz rację... Ale z drugiej to ten model jest reedytowany, więc ktoś już go na pewno sklejał . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Racja zapomniałem,że to reedycja.W sumie w galerii jest podobny MAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meteuszo Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 witam wszystkich mam pytanko czy ten man ma obalaną kabinę, skrętne koła itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Kwietnia 2010 Share Napisano 3 Kwietnia 2010 czy ten man ma obalaną kabinę, skrętne koła itp ? Piszesz jak w komentarzach do modeli w sklepie Mojehobby.pl - poszukaj relacji z budowy tego modelu, a wszystko się wyjaśni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Wystarczy przejrzeć in-box'a żeby się o tym przekonać. Jeśli w wypraskach znajdują się części od silnika to można założyć że kabina będzie uchylna, z kolei jeśli przednie zawieszenie jest w częściach to przednie koła będą skrętne. Trzeba się nauczyć czytać wypraski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Już meczą takie pytania. Kabina odchyla się do tyłu a koła tylne są skrętne Czy na prawde trochę pomyśleć to już boli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio10 Napisano 10 Kwietnia 2010 Share Napisano 10 Kwietnia 2010 ja mam takiego mana i jest silnik i kola skretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek9666 Napisano 11 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2010 o to super wreście ktoś go składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Jak wreszcie a wcześniej nie składali? A F2000 "german truck" czym się różni, tylko wysokością kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi